Kofferstunter | Goedkope koffers, altijd de beste prijs!

Kofferstunter | Goedkope koffers, altijd de beste prijs! 9.4 van 10 gebaseerd op 4754 reviews.

Keuze Hulp:

Uitvoering
MATERIAAL
WIELEN
SLUITING
KLEUR

Filter op prijs:

Keuze Hulp

Koffers

Carryon Skyhopper koffer Olive met TSA-cijferslot en Okoban lost en found code. Deze Grote Harde koffer is gemaakt van lichtgewicht Polycarbonaat en uitgerust met 4 dubbele zwenkwielen.
Carryon Skyhopper koffer Cool Blue met TSA-cijferslot en Okoban lost en found code. Deze Grote Harde koffer is gemaakt van lichtgewicht Polycarbonaat en uitgerust met 4 dubbele zwenkwielen.
Carryon Skyhopper koffer Champagne met TSA-cijferslot en Okoban Lost en Found code. Deze Grote Harde koffer is gemaakt van lichtgewicht ABS en uitgerust met 4 dubbele zwenkwielen.
Carryon Skyhopper koffer Zwart met TSA-cijferslot en Okoban Lost en Found code. Deze Grote Harde koffer is gemaakt van lichtgewicht Polycarbonaat en uitgerust met 4 dubbele zwenkwielen.
Decent Tranporto-One 76 Koffer Groot Zalm Roze, deze harde koffer is uitgerust met 4 dubbele zwenkwielen en TSA-cijferslot. De koffer is van binnen netjes bekleed en heeft meerdere handige opbergvakjes.
Decent Tranporto-One 76 Koffer Groot Antraciet, deze harde koffer is uitgerust met 4 dubbele zwenkwielen en TSA-cijferslot. De koffer is van binnen netjes bekleed en heeft meerdere handige opbergvakjes.
Decent Tranporto-One 76 Koffer Groot Mint Groen, deze harde koffer is uitgerust met 4 dubbele zwenkwielen en TSA-cijferslot. De koffer is van binnen netjes bekleed en heeft meerdere handige opbergvakjes.
Decent Tranporto-One 76 Koffer Groot Roze, deze harde koffer is uitgerust met 4 dubbele zwenkwielen en TSA-cijferslot. De koffer is van binnen netjes bekleed en heeft meerdere handige opbergvakjes.
CarryOn Steward Spinner Dark Grey Groot, harde koffer met TSA sluiting. Deze grote stevige harde koffer is gemaakt van Polypropyleen. De koffer heeft een inhoud van 100 liter en weegt 5000 gram.
CarryOn Steward Spinner Roze Groot, harde koffer met TSA sluiting. Deze grote stevige harde koffer is gemaakt van Polypropyleen. De koffer heeft een inhoud van 100 liter en weegt 5000 gram.
CarryOn Steward Spinner Mint Groen Groot, harde koffer met TSA sluiting. Deze grote stevige harde koffer is gemaakt van Polypropyleen. De koffer heeft een inhoud van 100 liter en weegt 5000 gram.
CarryOn Steward Spinner Ice Blue Groot, harde koffer met TSA sluiting. Deze grote stevige harde koffer is gemaakt van Polypropyleen. De koffer heeft een inhoud van 100 liter en weegt 5000 gram.
Enrico Benetti Springfield Koffer 75 Roze, grote harde koffer rits koffer is uitgerust met een cijferslot. Deze Stevige lichtgewicht koffer is gemaakt van Polypropyleen.
Enrico Benetti Springfield Koffer 75 Grijs, grote harde koffer rits koffer is uitgerust met een cijferslot. Deze Stevige lichtgewicht koffer is gemaakt van Polypropyleen.
Enrico Benetti Durham Koffer Groot Sky Blue, harde sloten koffers met TSA-slot. Inhoud 96 liter, gewicht 5300 gram. Deze Stevige koffer is gemaakt van Polypropyleen.
Enrico Benetti Durham Koffer Groot Zwart, harde sloten koffers met TSA-slot. Inhoud 96 liter, gewicht 5300 gram. Deze Stevige koffer is gemaakt van Polypropyleen.
Carryon Transport Koffer 77 Groot Groen met Okoban en TSA-cijferslot. Deze harde koffer is gemaakt van stevig Polypropyleen en is uitgerust met 4 dubbele zwenkwielen.
Carryon Transport Koffer 77 Groot Blauw met Okoban en TSA-cijferslot. Deze harde koffer is gemaakt van stevig Polypropyleen en is uitgerust met 4 dubbele zwenkwielen.
Carryon Transport Koffer 77 Groot Zwart met Okoban en TSA-cijferslot. Deze harde koffer is gemaakt van stevig Polypropyleen en is uitgerust met 4 dubbele zwenkwielen.
Enrico Benetti Durham Koffer Groot Rood, harde sloten koffers met TSA-slot. Inhoud 96 liter, gewicht 5300 gram. Deze Stevige koffer is gemaakt van Polypropyleen.
Deze grote Carryon Air koffer 77 Zwart, is uitgerust met 4 dubbele zwenk wielen, Okoban lost en found label, anti diefstal ritsen en een TSA cijferslot. Verder is de koffer expandable (groter te maken).
Deze grote Carryon Air koffer 77 in de kleur cherry rood, is uitgerust met 4 dubbele zwenk wielen, Okoban lost en found label, anti diefstal ritsen en een TSA cijferslot. Verder is de koffer expandable (groter te maken).
Deze grote Carryon Air koffer 77 in de kleur Staalblauw, is uitgerust met 4 dubbele zwenk wielen, Okoban lost en found label, anti diefstal ritsen en een TSA cijferslot. Verder is de koffer expandable (groter te maken).
Enrico Benetti Springfield Koffer 75 Blauw, grote harde koffer rits koffer is uitgerust met een cijferslot. Deze Stevige lichtgewicht koffer is gemaakt van Polypropyleen.

Grote koffers

Alle grote koffers die we momenteel in ons assortiment hebben vindt u op deze pagina. U kunt de koffers zelf sorteren door op "alle merken" of op "standaard" te klikken. Zo kunt u zelf de volgorde van de koffers in deze categorie bepalen, sneller uw keuze maken en online een koffer kopen.

Alle reiskoffers die u bij kofferstunter.nl koopt zijn zeer scherp geprijsd. Ziet u de reiskoffer ergens anders goedkoper neem dan contact op met onze klantenservice, als de koffer op voorraad is en het exact dezelfde koffer is dan kunnen we de prijs van de koffer voor u aanpassen.

Door op de onderstaande linkjes te klikken kunt u sneller de juiste koffer kiezen:
Zoekt u grote harde koffers, of zachte grote stoffen koffers. Wilt u grote koffers met ritssluiting of liever grote koffers met een vaste kliksluiting (zonder rits). Wilt u een grote koffer met 4 wielen of liever een grote koffer met 2 wielen. Vliegt u naar de V.S. dan kunt u het beste kiezen voor koffers met TSA-sluiting.

Klik op de volgende linkjes als liever medium koffers, koffers handbagage of Reistassen wilt kopen.  Of maak uw keuze in het standaard menu bovenaan de pagina. Vergeet niet om nog even een kijkje te nemen in de rubriek Opruiming hier vindt u extra goedkope reiskoffers en reistassen en mooie aanbiedingen van koffers en trolleys die wij opruimen.

Zoekt u een Vliegtuigkoffer of een Autokoffer?

Steeds vaker gaan mensen met de auto op vakantie. In dat geval kunt u natuurlijk gewoon uw trolley koffers achterin de auto meenemen. Maar als u niet zoveel kofferbak ruimte heeft, dan is het vaak slimmer om in plaats van een grote harde koffer een reistas mee te nemen op reis. We hebben Trolley reistassen met wielen of reistassen zonder wielen in ons assortiment. Als u vanaf de auto niet zover hoeft te lopen dan is een reistas zonder wielen vaak het handigste. U kunt deze tassen namelijk makkelijk op elkaar stapelen en de tassen zijn ook goed te vormen, zodat u de tassen passend kunt maken voor achterin de auto. Tijdens het vullen van de tas moet u hier dan wel rekening mee houden, als de tas eigenlijk net iets te lang of te breed is, stop hem dan wat minder vol. Als u nog een eind moet lopen vanaf de auto dan is een reistas met wielen of een koffer vaak een betere keuze. Een reistas met wielen kan aan de bovenkant nog wel iets gevormd worden, maar door het trolley systeem onder de tas kunt u de lengte van de tas niet aanpassen. Kijk dus vooraf goed hoe u de kofferbak het beste kunt indelen en welke maat tassen u hier dan het beste in kwijt kunt.

Wat is momenteel de trend voor koffers?

Er zijn verschillende ontwikkelingen gaande in de kofferbranche. We zien dat aan de ene kant in het lagere segment steeds vaker goedkoop maar ook minder materiaal wordt gebruikt, waardoor die koffers een stuk minder stevig zijn. In het midden/hoog segment wordt juist steeds meer gekeken naar pure grondstoffen en  duurzaamheid van het materiaal. Ook wordt er in het hoogsegment nog steeds doorontwikkeld. We zien grote verschillen ontstaan binnenin de verschillende koffers die momenteel op de markt aangeboden worden, met betrekking tot de afwerking en de indeling van de koffers. Steeds vaker zien we veel kleine opbergvakjes binnenin de koffers, waardoor u de bagage veel overzichtelijker kan inpakken. Deze trend komt voort vanuit de reistassen industrie. Een aantal reistassen modellen zijn daar zo ontwikkeld dat u ze kunt openklappen als een koffer, dit noemen ze een dubbeldekker reistas of een twee compartimenten reistas. Het onderscheidend vermogen van deze reistassen (namelijk dat ze allerlei handige opbergmogelijkheid hebt dankzij de extra ritsjes en vakjes) wordt op deze manier steeds kleiner. En het grote voordeel van een harde koffer is dan dat die een stuk steviger is en beter bestand is tegen de ruwe bagage afhandeling op de luchthaven. 
Verder zien we dat er steeds meer koffers met een rits worden geproduceerd omdat hierbij het materiaal minder dik hoeft te zijn dan bij een koffer met klipsluitingen. De koffers met rits kunnen daarom een stuk voordeliger geproduceerd worden. Echter door de toenemende vraag naar stevige koffers zonder rits zien we dat steeds meer merken nog wel een klassiek model blijven voeren met kliksluitingen. Verder zoeken mensen steeds vaker een koffer die opvalt. Bijvoorbeeld koffers met felle kleuren of koffers met print.

Het probleem is dat door de massale productie van de budget trolley koffers (die u o.a terug vindt bij Hema, Bristol, Action koffers) de prijsverschillen enorm zijn. Door het grote verschil in prijs, kiezen mensen regelmatig voor een goedkope koffer. Vaak kost een budget koffer minder dan helft ten opzichte van een goede stevige koffer. Voor het oog zien deze goedkope koffers er eigenlijk best goed uit. Vaak zijn de koffers zo genaamde spinner koffers die zijn uitgerust met 4 zwenkwielen en steeds vaker zit er ook nog een TSA slot op deze koffers. Maar uiteindelijk is goedkoop vaak toch duurkoop en komen mensen binnen een jaar alsnog bij ons terug voor een stevige koffer. Er wordt bij goedkope koffers vaak bespaard op de grondstoffen, waardoor het materiaal dunner is en sneller breekt of scheurt. En zo blijkt dan vaak dat goedkoop uiteindelijk toch duurkoop blijkt te zijn omdat de budget koffers niet zo duurzaam zijn.

Wij weten dat die koffers erg kwetsbaar zijn omdat mensen vaak bij ons uitkomen met vragen voor een nieuw wieltje of een ander onderdeel voor een reiskoffer. Wij verkopen namelijk ook losse losse koffer onderdelen. Van bijna alle koffers die wij aanbieden in onze webwinkel hebben we reserve onderdelen op voorraad. Als de koffer is gekocht bij Kofferstunter, dan leveren we deze onderdelen vaak onder garantie. En als een klant de koffer elders heeft gekocht dan leveren we de beschikbare reserve onderdelen tegen een kleine onkostenvergoeding. 

Verder is het verstandig om goed te letten op de maximale afmetingen van de koffers. Steeds meer luchtvaartmaatschappijen hanteren een maximale omtrek van de koffers. 

Neem gerust contact op met onze klantenservice als u vragen heeft!
Mocht u ondanks alle uitleg nog niet weten welke koffer u moet kopen. Dan helpen onze medewerkers van de klantenservice u graag op weg. Als u bijvoorbeeld een stevige trolley of koffer zoekt waar voldoende reserve onderdelen van beschikbaar zijn, dan kunt u het beste even contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen u een passend advies geven, omdat zij precies kunnen zien wat er op voorraad is. Zo helpen we u en zorgen we dat u de juiste koffer (of tas) koopt voor uw reis.Lees meer
We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »