Kofferstunter | Goedkope koffers, altijd de beste prijs!

Kofferstunter | Goedkope koffers, altijd de beste prijs! 9.4 van 10 gebaseerd op 4754 reviews.

Keuze Hulp:

Uitvoering
MATERIAAL
WIELEN
SLUITING
KLEUR

Filter op prijs:

Keuze Hulp

Reiskoffers | Koffers Medium

Medium Koffers

In deze rubriek vindt u alle medium reiskoffers die op dit moment in ons assortiment zitten. Zoekt u een medium koffer en vindt u hem niet terug in deze rubriek, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Een medium koffer wordt meestal gebruikt door mensen die tussen de 4 en de 10 dagen op reis gaan. De medium koffer is dus perfect als u ongeveer een week op reis gaat. Hij is net iets groter dan een handbagagekoffer waardoor u een stuk meer mee kunt nemen dan met een handbagage koffer

Wat verder een groot voordeel is van een medium koffer is dat u niet snel over het maximale gewicht hee gaat. Veel luchtvaartmaatschappijen hanteren een maximum gewicht van 20 kilo. Als u de medium koffer maximaal vult komt u meestal niet boven de 18 kilo uit. Bij een grote koffer is dat meestal niet zo van zelfsprekend en moet u de koffer wegen om te kijken dat u niet te veel kilo's bagage mee neemt.

Tot slot zijn de medium koffers een stuk goedkoper dan de grote koffers. Dus als u genoeg heeft aan een medium koffer dan is het zeker een aanrader!

 

 

Lees meer
We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »