Kofferstunter | Goedkope koffers, altijd de beste prijs!

Kofferstunter | Goedkope koffers, altijd de beste prijs! 9.2 van 10 gebaseerd op 4525 reviews.

Keuze Hulp:

Uitvoering
MATERIAAL
WIELEN
SLUITING
KLEUR

Filter op prijs:

Keuze Hulp

Kofferset

Kofferset | In deze rubriek vindt u alle koffersets die we verkopen bij Kofferstunter.nl. Vrijwel alle koffers die wij als kofferset verkopen kunt u ook los bestellen.


Bij Kofferstunter bieden we veel koffers aan als 2 delige kofferset of als 3 delige koffersets. Een kofferset is doorgaans een stuk voordeliger dan wanneer u de koffers los bestelt. Ook is het handig omdat de koffers van de set altijd in elkaar passen, dit scheelt thuis een hoop ruimte bij het opbergen van de koffers. 

De koffersets zijn voordeliger omdat wij een hoop verzendkosten besparen doordat de koffersets als één pakket verstuurd kunnen worden. Als u bijvoorbeeld twee grote koffers bestelt, dan zijn dit twee pakketten die we moeten opsturen.

Verder is het fijn dat alle koffers van de set in dezelfde stijl zijn gemaakt. Hierdoor kunt u uw koffers makkelijk herkennen en weet u precies hoe alles werkt. Als u met zijn tweeën op reis gaat dan is een kofferset ook zeer geschikt. De een heeft dan wel een grotere koffer dan de ander, maar door de bagage slim te verdelen kan je allebei toch evenveel mee nemen. Hieronder vindt u alle koffersets die we bij kofferstunter verkopen. Zoekt u een kofferset die er niet bij staat neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Lees meer
We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »