Menu
EUR

Over ons

Wat mag u van ons verwachten?

We proberen overal eerlijk te zijn, zowel in de productbeschrijvingen als op andere plaatsen op onze website. Doen wat je belooft, dat is één van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf.
Natuurlijk gaat er ook bij ons wel eens wat mis, maar als dat gebeurt dan doen we er wel alles aan om het probleem zo goed mogelijk op te lossen. Helaas kunnen we niet altijd alles oplossen, omdat we (voor het vervoer) afhankelijk zijn van derden. Als iets echt niet kan dan zeggen we dat ook eerlijk.
We zijn zo persoonlijk betrokken dat wij er zelf last van hebben als dingen niet goed gaan. 
Als wij zelf een fout maken dan proberen we in ieder geval altijd tot een oplossing te komen met de klant. 

Hoe ontstaan?

Kofferstunter.nl bestaat sinds 2008 en is ontstaan na een schoolproject. Mede door in te kopen bij de juiste groothandels is een uniek kwalitatief assortiment samengesteld.

Snel verder gegroeid:

Door iedere keer in te springen op vragen van klanten en ontwikkelingen op de markt is het assortiment in een snel tempo gegroeid. Hierdoor kunnen wij altijd inspelen op de trends en de veranderende markt. Door onze inkoopstrategie kunnen wij u ook altijd artikelen aanbieden tegen een goede prijs. In 2022 hebben wij de webwinkel overgenomen en na een warme overdracht zullen we samen met ons team en onder begeleiding van de oude eigenaar onze klanten op dezelfde wijze blijven bedienen. Met zorg zullen wij het assortiment verder uitbreiden en de kwaliteit blijven garanderen.

Wie zijn wij?

Kofferstunter is door ons (Laurens Knol & Rayyaan Bayrak) in 2022 overgenomen en zal onder de bedrijfsnaam Kofferstunter B.V. de werkzaamheden op dezelfde wijze voortzetten. Samen hebben wij sinds 2014 een online marketing bureau (Begingoed) waarmee wij een divers klantenbestand ondersteunen op het gebied van online marketing en waar ons bedrijfsmotto identiek is aan die van Kofferstunter! “Zeg wat je doet en doe wat je zegt”.

 

Bedankt voor uw interesse en veel succes bij het maken van uw keuze! 
 

Kofferstunter.nl in de Media!
 
Bankoverschrijving PayPal
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »