Kofferstunter | Goedkope koffers, altijd de beste prijs!

Kofferstunter | Goedkope koffers, altijd de beste prijs! 9.4 van 10 gebaseerd op 4754 reviews.

Over ons

Raymond Koper (eigenaar van KoperOnline webwinkels, waar Kofferstunter onderdeel van is)
"Problemen zijn er om opgelost te worden; Zo zijn we wel eens naar een klant toe gereden om een koffer persoonlijk af te leveren, omdat ze dezelfde avond nog op vakantie ging. Er was een grote storing geweest bij PostNL en wij hadden deze klant beloofd dat ze de koffers op tijd zou ontvangen. Toen het voor de tweede keer mis ging bij PostNL zijn we zelf in de auto gestapt."


Wat mag u van ons verwachten?
We proberen overal eerlijk te zijn, zowel in de productbeschrijvingen als op andere plaatsen op onze website. Doen wat je belooft, dat is één van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf.
Natuurlijk gaat er ook bij ons wel eens wat mis, maar als dat gebeurt dan doen we er wel alles aan om het probleem zo goed mogelijk op te lossen. Helaas kunnen we niet altijd alles oplossen, omdat we (voor het vervoer) ook afhankelijk zijn van derden. Als iets echt niet kan dan zeggen we dat ook eerlijk.
We zijn zo persoonlijk betrokken dat wij er zelf last van hebben als dingen niet goed gaan. 
Als wij zelf een fout maken dan proberen we in ieder geval altijd tot een oplossing te komen met de klant. 

Hoe ontstaan?
Na de zomer van 2008 is Raymond (met partijhandel), samen met een groep studenten de webwinkel "goedkopereiskoffers" begonnen. Toen het schoolproject was afgerond is hij samen met zijn vrouw verdergegaan onder de naam Kofferstunter.nl.
Ze zijn op zoek gegaan naar de juiste groothandels om zo een uniek assortiment te kunnen aanbieden. 

Snel verder gegroeid:
Door iedere keer in te springen op vragen van klanten en ontwikkelingen op de markt is het assortiment in een snel tempo gegroeid. Door die vragen van klanten zijn we uiteindelijk ook begonnen met het verkopen van (roll-up) vacuümzakken. Dit bleek zo een succes dat na enige tijd de webwinkel Vacuumzakkenspecialist.nl is gelanceerd.
Deze webwinkel is momenteel marktleider in de verkoop van vacuümzakken dankzij een uniek aanbod van vacuümzakken onder een eigen label.
Ongeveer in dezelfde periode is ook gestart met de verkoop van outdoorartikelen via de webwinkel Outdoorstunter.nl.

De logistiek is inmiddels uitbesteed aan een fulfilment bedrijf zodat de familie Koper zich samen met een enhousiast team volledig kan richten op de inkoop en natuurlijk de klantenservice! 

"Bedankt voor uw interesse en veel succes bij het maken van uw keuze."

Raymond Koper

 
Kofferstunter.nl is onderdeel van KoperOnline Webwinkels
 

Koper-Online in de Media interviews en kranten berichten:
 
We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »