Menu
EUR

Investeren is nodig om de concurrentie voor te blijven!

Door: Raymond Koper Reacties: 0

Het zijn moeilijke tijden om als kleinere webwinkel het hoofd boven water te kunnen houden. Bol.com weet steeds meer klanten naar zich toe te trekken door bijna 100% van alle beschikbare productgroepen af te dekken via platform verkoop. De advertentiebudgetten lijken eindeloos te zijn, omdat omzet belangrijker is dan winst maken. Daarnaast zijn er veel kleinere partijen die in een wanhoopspoging, om nog wat omzet naar zich toe te trekken, de prijzen kapot maken door producten bijna voor eigen geld aan te bieden.

Hoe kun je je als kleine- of middelgrote webwinkel wapenen tegen deze ontwikkeling en grootmachten zoals Bol.com? En is er nog wel sprake van eerlijke concurrentie, want als zelfstandig ondernemer heb je geen bestaansrecht als je rode cijfers draait, omdat de schoorsteen thuis toch ook moet roken en het personeel ook netjes betaald moet worden...

Ik denk dat je iets moet doen wat andere niet kunnen, omdat ze óf de kennis niet in huis hebben, óf omdat de investering niet te verantwoorden is bij een bedrijf dat al verlies draait!

Daarom hebben wij besloten om in te zetten op productdemonstraties via hoogwaardige video's. Op deze manier laten we bezoekers zien dat wij de specialist zijn. Door de klant een uitgebreide uitleg te geven van het product, kunnen ze beter (online) hun keuzes maken.

Het kost een hoop tijd en geld om het te realiseren, maar ik ben ervan overtuigd dat klanten onze hoogwaardige productvideo's zeer gaan waarderen.

Bekijk onze video's via ons youtube kanaal:
https://www.youtube.com/user/kofferstunter

Wil je ook hoogwaardige productvideo's op je website, neem dan contact met mij op via onderstaand mailadres of via onze klantenservice. We staan altijd open voor een samenwerking.

Raymond
[email protected]


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief
Bankoverschrijving PayPal
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »