Kofferstunter | Goedkope koffers, altijd de beste prijs!

Kofferstunter | Goedkope koffers, altijd de beste prijs! 9.4 van 10 gebaseerd op 4754 reviews.

Keuze Hulp:

Uitvoering
MATERIAAL
WIELEN
SLUITING
KLEUR

Filter op prijs:

Keuze Hulp

TravelZ

Travelz Horizon handbagagekoffer Aqua Blauw, deze handbagage koffer is geschikt voor bijna alle luchtvaartmaatschappijen met een afmeting van 54x34x20 cm.
Travelz Horizon handbagagekoffer Zwart, deze handbagage koffer is geschikt voor bijna alle luchtvaartmaatschappijen met een afmeting van 54x34x20 cm.
Travelz Horizon handbagagekoffer Mint, deze handbagage koffer is geschikt voor bijna alle luchtvaartmaatschappijen met een afmeting van 54x34x20 cm.
Travelz Horizon handbagagekoffer Roze, deze handbagage koffer is geschikt voor bijna alle luchtvaartmaatschappijen met een afmeting van 54x34x20 cm.
Met deze unieke Handbagage Organizer heeft u uw bagage in een handomdraai in- en uitgepakt. De organizer is voorzien van handige vakken waar uw kleding netjes en overzichtelijk in kan worden opgeborgen.Daarnaast is de Luggage Closet voorzien van twee hake
€22,95
in winkelwagen
Travelz Horizon handbagagekoffer Zilver, deze handbagage koffer is geschikt voor bijna alle luchtvaartmaatschappijen met een afmeting van 54x34x20 cm.

Bij KofferStunter vindt u een ruim assortiment aan koffers en reistassen en boodschappenwagens van het merk TravelZ. Wij zijn officieel dealer van het merk TravelZ, zodat u deze producten met een gerust hart bij ons kunt kopen.

Over Travelz
TravelZ is een budget merk van een grote Nederlandse importeur. Met het merk Travelz bieden ze een goede prijs-kwaliteit verhouding. Deze importeur heeft ruim 75 jaar ervaring en is gespecialiseerd in reisbagage. Onder het merk TravelZ bieden zij koffers en tassen en diverse boodschappenwagens aan. Alle producten van Travelz vallen in het lagere segment. TravelZ producten worden zo ontworpen dat de kwaliteit en functionaliteit goed is. Door te kiezen voor goedkopere materialen vallen de producten in een lagere prijsklasse. De producten zijn van goede kwaliteit, de prijs-kwaliteit verhouding is erg goed! In onze webwinkel vindt u een uitgebreid assortiment met producten van het merk TravelZ.

Garantie Travelz
Mocht er onverhoopt aanspraak moeten worden gemaakt op de (fabrieks)garantie van uw koffer of tas, dan kunt u hiervoor bij ons terecht. U mag onze klantenservice dan bellen of mailen en we helpen u dan graag bij het oplossen van uw vragen of problemen. Mocht een product of onderdeel gerepareerd moeten worden, dan kunnen wij dit voor u in orde maken, door het benodigde onderdeel naar u op te sturen of het product namens u aan te bieden bij de importeur voor reparatie.

Bij KofferStunter vindt u TravelZ producten in de volgende categorieën:

Lees meer
We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »