Kofferstunter | Goedkope koffers, altijd de beste prijs!

Kofferstunter | Goedkope koffers, altijd de beste prijs! 9.4 van 10 gebaseerd op 4754 reviews.

Keuze Hulp:

Uitvoering
MATERIAAL
WIELEN
SLUITING
KLEUR

Filter op prijs:

Keuze Hulp

CarryOn

Bij KofferStunter kunt u met een gerust hart uw CarryOn artikelen kopen. Wij zijn namelijk officieel dealer van het merk CarryOn. In onze webwinkel vindt u een uitgebreid assortiment met producten van het merk CarryOn.

Over CarryOn
CarryOn is het huismerk van een grote Nederlandse importeur met ruim 75 jaar ervaring. Deze importeur is gespecialiseerd in reisbagage. Onder het merk CarryOn bieden ze koffers en reistassen aan in het midden segment. De modern vormgegeven bagage items van CarryOn zijn altijd netjes afgewerkt en hebben vaak net iets extra's ten opzichte van andere koffers of tassen merken. Naast moderne frisse designs en extra handige opbergmogelijkheden, hebben alle koffers soepele stille wielen en TSA-sloten. De CarryOn reiskoffers en reistassen zijn gemaakt van kwalitatief goede materialen. CarryOn biedt een ruime keuze in verschillende formaten koffers en (rug)tassen. Naast het brede assortiment aan reiskoffers, heeft CarryOn een aantal reisaccessoires zoals beautycases en kofferwegers. 

Garantie CarryOn
Om de kwaliteit van de producten te benadrukken geeft de importeur op de meeste producten van het merk CarryOn tot maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie. Zo kunt u jarenlang plezier hebben van uw CarryOn producten. Mocht er onverhoopt aanspraak moeten worden gemaakt op de (fabrieks)garantie van uw koffer of tas, dan kunt u hiervoor bij Kofferstunter terecht. U mag onze klantenservice dan bellen of mailen en we helpen u dan graag bij het oplossen van vragen of problemen. Mocht een product of onderdeel gerepareerd moeten worden, dan kunnen wij dit voor u in orde maken, door het benodigde onderdeel naar u op te sturen of het product namens u aan te bieden bij de importeur voor reparatie.

Bij KofferStunter vindt u CarryOn producten in de volgende categorieën:

Lees meer
We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »