R-Way

R-Way is het eigenmerk van Koperonline webwinkels. Onder het merk R-Way worden vaak unieke producten door ons zelf ontwikkeld, als daar vanuit onze klanten vraag naar is. Door de tussenhandel uit te schakelen kunnen we de unieke R-Way producten leveren tegen de beste prijs! 

Meer over R-Way

Omdat we altijd op zoek zijn naar unieke producten waar onze klanten om vragen, hebben we besloten om een aantal van deze producten zelf te laten produceren onder het merk R-Way. Het gaat dan vaak om niche producten en daar kunnen of willen groothandels niet induiken vanwege de kleine aantallen. Door als Koperonline webwinkels zelf in deze niches te duiken kunnen wij onze klanten optimaal bedienen. Door onze goede contacten met een aantal kleinere importeurs, die stuk voor stuk specialist zijn in een bepaalde assortimentsgroep, kunnen we de R-Way producten met een hoge kwaliteit en tegen een goede prijs, zelf laten produceren en importeren. Uiteraard voldoen onze R-Way producten aan de Europese richtlijnen.
Een bijkomend voordeel van onder eigen label laten produceren is, dat we de tussenhandel uitschakelen waardoor we altijd tegen de beste prijs kunnen leveren. Ook hebben we direct invloed op het ontwerp en zo kunnen we vaak handige extra's toevoegen, zoals een extra opbergvakje of een geïntegreerd adres labeltje op een koffer.

Garantie
Op alle producten van R-Way zit minimaal 1 jaar fabrieksgarantie. Maar ook buiten de garantie horen we het graag als u een probleem ervaart met één van de producten, zodat we het product mogelijk kunnen verbeteren. Voor de garantieafhandeling van R-way producten kunt u terecht bij onze klantenservice en in de webwinkels van Koperonline. 

R-Way
Lees meer

KEUZEHULP

MATERIAAL

WIELEN

SLUITING KOFFERS

KLEUR

R-Way 45X40X25 Handbagage koffer Zwart 35L

De R-way Zwarte handbagagekoffer 45x40x25cm is geschikt voor Transavia als kleine handbagagekoffer. De inhoud is 35 Liter en de koffer weegt ongeveer 2500 gram.

Aanbieding

R-Way 42X32X20 Handbagage Koffer Zwart 22 Liter

De R-way Zwarte koffer is geschikt voor Wowair als kleine handbagagekoffer. De inhoud is 22 Liter en de koffer weegt 2000 gram.

R-Way 56X45X25 Handbagagekoffer 45L Zwart

De R-way Zwarte koffer is geschikt voor maatschappijen die 56x45x25 als maximum hanteren. De inhoud is 45 Liter en de koffer weegt 2800 gram.

Aanbieding

R-Way Backpack Rugzak Grijs 75 Liter 77X36X27cm

Deze R-Way Backpack Rugzak Grijs importeren we zelf, zo bieden we topkwaliteit voor een scherpe prijs! De Backpack heeft een inhoud van 75 Liter en weegt 1900 gram

Aanbieding

R-Way Handbagage Kofferset 56X45X25 + 42X32X20

De R-way Handbagagekoffers zijn geschikt voor verschillende maatschappijen, ideaal als u vaak vliegt met Easyjet of WowAir want die accepteren beide maten. De koffers passen in elkaar en zijn zo makkelijk op te bergen.

Aanbieding

R-Way Backpack Rugtas Blauw 75 Liter 76X36X27

Deze Backpack aanbieding Rugzak Blauw importeren we zelf, zo bieden we topkwaliteit voor een scherpe prijs! De Backpack heeft een inhoud van 75 Liter en weegt 1900 gram

R-Way Powerbank 10000Mah

Deze powerbank heeft een capaciteit van maar liefst 10.000 mAh dat is voldoende om een gemiddelde smartphone 5 keer op te laden (een grote smartphone 3 keer en een tablad 1 tot 2 keer (afhankelijk van de grote van de accu).

Goedkope koffers of trolleys voor de beste prijs!

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,3 van 10 gebaseerd op 4121 reviews.
We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »