Kofferstunter | Goedkope koffers, altijd de beste prijs!

Kofferstunter | Goedkope koffers, altijd de beste prijs! 9.4 van 10 gebaseerd op 4754 reviews.

Keuze Hulp:

Uitvoering
MATERIAAL
WIELEN
SLUITING
KLEUR

Filter op prijs:

Keuze Hulp

R-Way

R-Way is het eigenmerk van Koperonline webwinkels. Onder het merk R-Way worden vaak unieke producten door ons zelf ontwikkeld, als daar vanuit onze klanten vraag naar is. Door de tussenhandel uit te schakelen kunnen we de unieke R-Way producten leveren tegen de beste prijs! 

Meer over R-Way

Omdat we altijd op zoek zijn naar unieke producten waar onze klanten om vragen, hebben we besloten om een aantal van deze producten zelf te laten produceren onder het merk R-Way. Het gaat dan vaak om niche producten en daar kunnen of willen groothandels niet induiken vanwege de kleine aantallen. Door als Koperonline webwinkels zelf in deze niches te duiken kunnen wij onze klanten optimaal bedienen. Door onze goede contacten met een aantal kleinere importeurs, die stuk voor stuk specialist zijn in een bepaalde assortimentsgroep, kunnen we de R-Way producten met een hoge kwaliteit en tegen een goede prijs, zelf laten produceren en importeren. Uiteraard voldoen onze R-Way producten aan de Europese richtlijnen.
Een bijkomend voordeel van onder eigen label laten produceren is, dat we de tussenhandel uitschakelen waardoor we altijd tegen de beste prijs kunnen leveren. Ook hebben we direct invloed op het ontwerp en zo kunnen we vaak handige extra's toevoegen, zoals een extra opbergvakje of een geïntegreerd adres labeltje op een koffer.

Garantie
Op alle producten van R-Way zit minimaal 1 jaar fabrieksgarantie. Maar ook buiten de garantie horen we het graag als u een probleem ervaart met één van de producten, zodat we het product mogelijk kunnen verbeteren. Voor de garantieafhandeling van R-way producten kunt u terecht bij onze klantenservice en in de webwinkels van Koperonline. 

Lees meer
We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »