Kofferstunter | Goedkope koffers, altijd de beste prijs!

Kofferstunter | Goedkope koffers, altijd de beste prijs! 9.4 van 10 gebaseerd op 4754 reviews.

Keuze Hulp:

Uitvoering
MATERIAAL
WIELEN
SLUITING
KLEUR

Filter op prijs:

Keuze Hulp

Decent

Bij KofferStunter bent u aan het goede adres voor een Decent koffer of reistas. Wij zijn namelijk officieel dealer van het merk en u kunt bij ons rechtstreeks terecht voor hulp en/of reparaties. U vindt bij ons een ruim assortiment producten van het merk Decent.

Over Decent
Decent biedt bagage items aan met eigentijds ontwerp uit zowel het lagere als het middensegment. Of u nou op zoek bent naar een goedkope stoffen koffer of een kwalitatief goede wieltas of koffer, Decent biedt diverse opties. 
Decent is het huismerk van een importeur die in Nederlandse gevestigd is. De Decent reiskoffers en reistassen worden ontworpen met een functioneel design en frisse uitstraling. De gekozen materialen zijn van goede kwaliteit. De formaten van de verschillende reiskoffer en trolleytassen worden afgesteld op de vraag vanuit de markt en toegestane maten van de meeste luchtvaartmaatschappijen. Op kwaliteit wordt door Decent nooit bezuinigd bij het produceren van de producten. Decent producten hebben minimaal 1 of 2 jaar fabrieksgarantie. Zo kunt u lang plezier hebben van uw Decent producten.

Garantie Decent
Mocht er onverhoopt iets mis zijn met uw nieuwe koffer of dient u aanspraak te maken op de (fabrieks)garantie, dan kunt u hiervoor bij ons terecht. U mag onze klantenservice dan bellen of mailen en we helpen u dan graag bij het oplossen van uw vragen of problemen. Mocht een product of onderdeel gerepareerd moeten worden, dan kunnen wij dit voor u in orde maken, door het benodigde onderdeel naar u op te sturen of het product namens u aan te bieden bij de importeur voor reparatie.

Bij KofferStunter vindt u Decent producten in de volgende categorieën:

Lees meer
We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »